Kanteel Kinderopvang

Kanteel Kinderopvang is dé partner binnen Integrale Kindcentra. We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen, vanaf hun geboorte tot aan de start van de puberteit. Een nauwe samenwerking met o.a. het onderwijs vinden wij hierbij zeer belangrijk. En om de kwaliteit binnen de kinderopvang hoog te houden zijn wij aangesloten bij de Branche Vereniging Maatschappelijke Kinderopvang.

Een kansrijke toekomst voor ieder kind
We geven kinderen de ruimte om te ontdekken en hun talenten te ontwikkelen zodat zij met zelfvertrouwen in de samenleving van nu en morgen kunnen bijdragen.

Meer informatie
Kijk op www.kanteel.nl voor meer informatie over ons aanbod, de tarieven en een handige rekentool waarmee je in een mum van tijd uitrekent wat je netto kosten zijn. Direct inschrijven is ook mogelijk.
 

Kinderopvang van 0-4 jaar

Na de herfstvakantie starten we met ons kinderdagverblijf  binnen het Kindcentrum. Op ons kinderdagverblijf zorgen we voor een fijne, gezellige en veilige omgeving. Zo kunnen baby's lekker op ontdekkingstocht gaan en leren dreumesen de eerste stapjes en eerste woordjes. Die eerste jaren gaan razendsnel en onze pedagogisch medewerkers begeleiden elke stap in de ontwikkeling.

In onze verticale groep zitten kinderen van 0-4 jaar gezellig samen bij elkaar. De jonge kinderen leren hier veel van de oudere kinderen en de peuters leren hoe ze rekening moeten houden met de kleintjes. Als ze dit willen kunnen ze ook vaak helpen met klusjes of een flesje geven. In deze groep kan een baby ook in dezelfde groep als zijn grotere broer of zus zitten en blijven ze bij elkaar gedurende de dag. Onze pedagogisch medewerkers laten ieder kind kennismaken met allerlei spelmateriaal en stimuleren kinderen door samen liedjes te zingen, buiten te spelen of een gezellig spelletje te doen. We bieden activiteiten die bij hun ontwikkeling passen. Hierbij proberen we de peuters ook voor te bereiden op de volgende stap in hun leven: de basisschool. 

Peuteropvang

Op onze peuteropvang dagen we de kinderen uit op het gebied van taal, sociale contacten en bewegen. Eerste vriendschappen worden hier gemaakt en de stap naar de basisschool wordt een stukje kleiner.
Je kind komt op vaste dagdelen (arrangementen) in een veilige, vertrouwde omgeving waar ‘spelend ontwikkelen’ centraal staat. Onze pedagogisch medewerkers werken altijd met dezelfde groep kinderen en bieden activiteiten aan waarin taalontwikkeling en sociale vaardigheden een belangrijke rol spelen. Op een speelse manier leren kinderen allerlei belangrijke dingen, zoals luisteren naar elkaar, een spelletje doen, klimmen en klauteren.

Buitenschoolse opvang

Op onze BSO kan je kind na school en in de vakantie meedoen met verschillenden activiteiten, met vriendjes spelen en gave workshops volgen. Onze pedagogisch medewerkers bekijken samen met de kinderen welke activiteiten ze organiseren. Je kind kan zelf kiezen of hij/zij meedoet, want niets moet, bijna alles mag! Zo zijn er rustige clubjes en zie je ook sportieve rode koppies. Voor ieder wat wils, van 4 tot 13 jaar.

We laten kinderen graag kennismaken met iets nieuws. Daarom hebben we regelmatig speciale workshops. Van fotografie tot toneel en van natuur tot techniek. Kinderen hebben bij ons echt inspraak in wat ze gaan doen. Naast leuke activiteiten, pakken we het ook wel eens groter aan. Met meerdere locaties tegelijkertijd gaat ons Kanteel Actief team aan de slag  met bijvoorbeeld een zomerdag of voetbaltoernooi.

Wil je meer informatie over ons aanbod? Kijk dan op:
www.kanteel.nl/locatie/sterrenboom